Ingredients | Raaka-aineet

5 syytä käyttää hyaluronihappoa

Hyaluronihappo sitoo ihoon vettä, jolloin iho näyttää täyteläisemmältä ja sileämmältä.

Lukuaika: 2 minuuttia

5 reasons to use Hyaluronic Acid
5 reasons to use Hyaluronic Acid

Mikä tekee hyaluronihaposta niin mahtavan ainesosan?

Hyaluronihappo on ihonhoidon superaine, joka sitoo kosteutta ihoon. Tehokas raaka-aine sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luontaisesti, mutta iän myötä sen tuotanto heikkenee. Nimestään huolimatta se ei ole ihoa kuoriva happo vaan kosteuttava sokerimolekyyli. Ihmiskehossa hyaluronihappo huolehtii ihon lisäksi myös silmien ja nivelten hyvinvoinnista. Kosmetiikassa tehokosteuttavaa ainesosaa käytetään niin ihonhoitotuotteissa kuin meikeissä seerumeista voiteisiinja meikinpohjustajista meikkivoiteisiin.

Hyvä kosteustasapaino on keskeinen, jotta iho pysyy terveenä ja kauniina. Kun iho on kosteutettu,se pystyy suojautumaan paremmin ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

5 reasons to use Hyaluronic Acid – find out how it benefits your skin

Lumene FI

  1. SE TEHOKOSTEUTTAA IHOA. Hyaluronihappomolekyylien teho perustuu niiden kykyyn sitoa itseensä kosteutta moninkertaisesti oman painonsa verran. Kosmetiikassa käytetään erikokoisia hyaluronihappomolekyyleja, joista suurimmat jäävät ihon pinnalle eli dermikseen ja pienemmät kosteuttavat tehokkaasti epidermiksen syvimpiäkin kerroksia. Usein kosmetiikkatuotteissa käytetään useita erikokoisia hyaluronihappoja parhaan tehon saavuttamiseksi.
  2. SE TÄYTELÄISTÄÄ IHOA. Hyaluronihapon sitoessa itseensä vettä ja pienimolekyylisen hapon imeytyessä syvemmälle ihoon, iho täyttyy. Tämä saa ihon näyttämään täyteläisemmältä.
  3. SE SILOTTAA IHOA. Kun iho on tehokosteutettu ja täyteläinen, sen pinta näyttää myös sileämmältä. Lisäksi ihon pinnalle jäävä, suurimolekyylinen hyaluronihappo saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta, sillä se täyttää paikallisesti pinnan juonteita. Silottavuutensa ansiosta hyaluronihappo on suosittu ainesosa myös ikääntyvän ihon tuotteissa.
  4. SE TUO IHOLLE HEHKUA. Kosteutettu iho heijastaa valoa paremmin kuiva. Koska hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti, se myös auttaa tekemään ihosta heleämmän.
  5. SE SOPII KAIKILLE. Hyaluronihappo on hyvin siedetty raaka-aine, joka käy kaikille ihotyypeilleja kaikenikäisille käyttäjille. Se sopii jopa rasvaisen ihon ja akneihon hoitoon, silloin kun tuote on muuten kevyt ja öljytön. Hyaluronihappoa sisältävät tuotteet on myös helppo yhdistää osaksi omaa ihonhoitorutiinia, sillä hyaluronihappo ei riitele muiden raaka-aineiden kanssa tai menetä tehoaan helposti. Vain matalan pH-arvon hedelmähapot, kuten glykolihappo, voivat heikentää hyaluronihapon tehoa.

Hyaluronihappo tuotetaan kosmetiikkaan biotekniikan keinoin. Ainesosan valmistukseen käytetään yleisesti bakteerifermentaatiota. Lumene käyttää tuotteissaan hydrolisoitua hyaluronihappoa (hydrolyzed hyaluronic acid) ja natriumhyaluronaattia (sodium hyaluronate). 

Lumene FI
Lumene FI

Nordic Hydra [Lähde] Aqua Serum

Kevyt mutta tehokas kosteuttava seerumi sisältää täyteläistävää hyaluronihappoa ja pohjoista luomukoivunmahlaa. Se kosteuttaa tehokkaasti epidermiksen syvimpiäkin kerroksia. Kliinisesti testattu välitön ja pitkäkestoinen kosteutusvaikutus kestää jopa 24 tuntia. Jatkuva käyttö parantaa tuloksia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta nyt

Nordic Hydra [Lähde] Aqua Lumenessence Beauty Lotion

Hoitovesi kosteuttaa kasvojen ihoa heti ja valmistelee ihon muille ihonhoitotuotteille. Nopeasti imeytyvä hoitovesi sisältää täyteläistävää hyaluronihappoa, pohjoista luomukoivunmahlaa sekä puhdasta pohjoista lähdevettä ja kosteutta sitovaa levää. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta nyt

Nordic Hydra [Lähde] Intense Hydration Moisturizer

Tehokosteuttava voide kosteuttaa ihoa koko päivän ajan.Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus sisältää täyteläistävää hyaluronihappoa, pohjoista luomukoivunmahlaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä. Ihosta tulee kosteutettu, tasainenja pehmeä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta nyt

Invisible Illumination Dewy Glow Gel Primer

Kevyt, geelimäinen meikinpohjustaja silottaa ja kosteuttaa ihoa antaen sille hehkua. Ihoon sulautuva koostumus sisältää täyteläistävää hyaluronihappoa sekä kirkastavaa pohjoista horsmaa, kosteuttavaa pohjoista levää ja pohjoista lähdevettä. Meikin alle tarkoitettu tuote auttaa parantamaan meikin kestoa, tekemään meikistä heleämmän. Se kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Osta nyt

Lisää luettavaa