Makeup | Meikit

Seerumimeikkivoide: tasainen ja luonnollisen hehkuva lopputulos

Serum In Foundation: for an even, naturally luminous finish
Serum In Foundation: for an even, naturally luminous finish

Edistyksellinen ihonhoitovaikutteinen Seerumimeikkivoide paitsi tasoittaa ihon sävyä ja heleyttää, myös suojaa ja hoitaa ihoa. Kuulostaako hyvältä? Lue lisää ja tutustu hyötyihin...

Lumene FI

Ihonhoito- ja meikkituotteet lähenevät koko ajan toisiaan, ja hoitava meikki onkin suurimpia
kauneustrendejä niin meillä kuin maailmalla. Samalla kun meikki tasoittaa ihon sävyä ja tuo hehkua, se myös hoitaa ihoa.

Kosmetiikan kiertotalouden edelläkävijä LUMENE esittelee uuden Invisible Illumination Seerumimeikkivoiteen, jonka koostumus on 89% ihonhoidollinen! Ainutlaatuinen ihonhoidon ja meikin yhdistelmä auttaa parantamaan ihon ulkonäköä jokaisella käyttökerralla lisäämällä ihon kimmoisuutta ja heleyttä. Lisäksi meikkivoiteen suojakerroin 30 antaa tärkeää suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Lumene FI
Lumene FI

3 syytä käyttää tuotetta

1. Se sopii kaikille!

Seerumimeikkivoide sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Se tasoittaa ihon sävyä ja antaa iholle luontaista hehkua hienojakoisilla valoa heijastavilla Lumenessence Pearls -pigmenteillä. Lisäksi koostumus on kerrostettava, ja sopii siten myös heille, jotka kaipaavat enemmän peittävyyttä.

2. Ihonhoidolliset ominaisuudet

Vegaanista kollageenia, tehokosteuttavaa kolminkertaista hyaluronihappoa ja hoitavia pohjoisia raaka-aineita sisältävä kevyen tuntuinen koostumus (89% ihonhoitoa) auttaa kliinisesti testatusti silottamaan, kosteuttamaan ja lisäämään ihon täyteläisyyttä jokaisella käyttökerralla.

3. Suojaa UV-säteiltä

Tämä meikkivoide suojaa ihoasi haitallisilta auringon UVA- ja UVB-säteiltä suojakertoimella 30. Korkeasta suojakertoimesta huolimatta koostumus on silti kevyt ja
helposti levittyvä.

Jos aiot viettää päivän auringossa paistatellen, muista aina käyttää suojakertoimellista päivävoidetta ja aurinkovoidetta sekä lisätä niitä päivän mittaan 2 tunnin välein.

Käyttövinkit upeaan lopputulokseen

  • Valitse ihollesi sopiva sävy 10 vaihtoehdosta. Jos olet käyttänyt CC Color Correcting Meikkivoidetta tai Natural Glow Meikkivoidetta, ja tiedät ihollesi sopivan sävyn niistä, voit valita vastaavan sävynumeron myös Seerumimeikkivoiteesta!
  • Käytä meikkivoiteen alla suojakertoimellista päivävoidetta ja pohjustusta tehostaaksesi kasvojesi ihon aurinkosuojaa.
  • Levitä seerumimeikkivoide iholle ihonhoitorutiinisi jälkeen sormin tai meikkisiveltimellä tai -sienellä. Kun valitset synteettistä materiaalia olevan siveltimen, se ei ime meikkiä itseensä eikä hoitavia raaka-aineita mene hukkaan.
  • Kerrosta meikkivoidetta tarvittaessa sellaisiin kohtiin, joihin kaipaat lisää peittävyyttä.
  • Muista häivyttää hyvin! Tarkista varmuuden vuoksi hiusraja, kaula ja korvalliset.

Viimeistele meikki näillä...

Muuta luettavaa